1 Δεκεμβρίου 2017

Ιερός ο αγώνας υπεράσπισης της ιδιωτικής περιουσίας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απόφαση της περασμένης Δευτέρας της πλειοψηφίας των συμβολαιογράφων, για αναστολή της αποχής των, ήδη έχει αρχίσει να “αποδίδει καρπούς”. Τα πρώτα “μηνύματα”, εστάλησαν, την Τετάρτη, στην “πρεμιέρα” των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ο ελληνικός λαός, ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Πλέον διεξάγονται πλειστηριασμοί, χωρίς τη δυνατότητα ελεύθερης παρακολούθησης, όπως απαιτεί ο Νόμος. Επιπροσθέτως: οι διενεργούντες των πλειστηριασμών συμβολαιογράφοι, με τη συνοδεία δυνάμεων καταστολής, φυγαδεύονται και οι πολίτες, να αντιμετωπίζουν κρατική βία, βαρβαρότητα και χημικά, από μια υποτιθέμενη ευαίσθητη κοινωνικά κυβέρνηση.

Όπως γνωρίζει ο ελληνικός λαός, ειδικά έξω από το Ειρηνοδικείο Αθήνας, η κατά τα λοιπά αριστερή και κοινωνικά ευαίσθητη κυβέρνηση, διέταξε τις δυνάμεις καταστολής, να τσακίσουν κάθε αντίσταση και αντίδραση των πολιτών, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα οι εκποιήσεις των ιδιωτικών περιουσιών. Πρόκειται για τη νέα αντίληψη της αριστεράς. 

Χρήση αστυνομικής βίας όπου υπάρχει λαϊκή αντίδραση.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η υπόθεση των πλειστηριασμών, μπαίνει σε επικίνδυνους και ολισθηρούς δρόμους, σε βάρος πάντα του ελληνικού λαού. Και σε αυτό, μεγάλη ευθύνη φέρει η απόφαση της πλειοψηφίας των συμβολαιογράφων, καθώς επέλεξαν να βρεθούν
στην πλευρά της εθελόδουλης κυβέρνησης, η οποία είναι πειθήνιο όργανο, όπως έχει περίτρανα αποδειχθεί, των τοκογλύφων - δανειστών.
Μέσα σε αυτό το κλίμα έκαναν την “παρθενική” τους εμφάνιση και πραγματοποιήθηκαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Και το τραγικότερο, που διαψεύδει τους περί αντιθέτου ισχυρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τους υποστηρικτές της, είναι ότι η πρώτη μέρα εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αφορούσε ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία!

Ο ελληνικός λαός, γίνεται μάρτυρας εικόνων αίσχους και βαρβαρότητας, που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές. Οι δυνάμεις καταστολής εκτελώντας εντολές των κατ΄ ευφημισμό αριστερών υπουργών Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, βάλουν κατά των Ελλήνων πολιτών που αντιστέκονται! Όμως, οι εκατοντάδες πολίτες, που παραβρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά, έστειλαν σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση και προς κάθε κατεύθυνση, αντιστεκόμενοι απέναντι στα χημικά και στη χρήση βίας, που επέλεξε η κυβέρνηση.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Είναι το πρώτο ξεκάθαρο μήνυμα, και οφείλει να το λάβει σοβαρά υπόψη η κυβέρνηση. Η επανάληψη των εικόνων από την Ισπανία, πρέπει σοβαρά να ταρακουνήσει τους “καθεύδοντες υπό τον Μανδραγόρα” της κυβέρνησης και του εν γένει πολιτικού συστήματος. Τώρα! διότι αύριο ίσως είναι αργά!
Ο αγώνας της υπεράσπισης του δικαιώματος στην ιδιοκτησία και την ατομική περιουσία είναι ιερός. Και οποιαδήποτε προσπάθεια αρπαγής της περιουσίας μέσω των παράνομων πλειστηριασμών, δικαίως προκαλεί καθολικές αντιδράσεις.
Και είναι παράνομοι, διότι εδράζονται σε παράνομες δανειακές συμβάσεις και σε παράνομα μνημόνια.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου